Terug

Rente

Wij bieden u graag de laagste rente, maar wel met de wensen en uitgangspunten die voor u gelden.

Rente            rentevraag

Er zijn verschillende banken die hun eigen voorwaarden en werkwijze hebben. Als particulier kan het lastig zijn om de uiteenlopende voorwaarden en de bijbehorende werkwijzen van al deze aanbieders in kaart te krijgen. Wij zijn onafhankelijk van de banken en verzekeraars. Dat houdt in dat wij objectief oordelen en geen verborgen inkomsten krijgen die ervoor kunnen zorgen dat we u verkeerd adviseren.

Iedereen wil graag de laagste rente op de lening verkrijgen, maar als dat het enige was waar men rekening mee dient te houden zou iedereen naar 1 bank gaan met deze laagste rente. Het is geen hogere wiskunde, maar de voorwaarden die gesteld worden zijn voor de langere termijn toch echt van belang. Hoe gaat de bank/verzekeraar met u om als u uw woning weer verkoopt, wat doet een bank/verzekeraar als u in de betalingsproblemen komt of wanneer u extra wilt aflossen? Zaken die uw tevredenheid in de toekomst beïnvloeden.

Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de rente en willen u graag daarover te woord staan:

Contact

Let op!
Er zijn diverse sites op internet om u te lokken met de laagste rente zodat u uw contactgegevens achter laat. Wij doen dat niet. Wij stellen liever vragen die voor uw situatie relevant zijn en stellen dan pas vast welke banken dit voor u het scherpst/best kunnen afsluiten. Wij zijn slechts de bemiddelaars die u tegen een scherp tarief kunnen helpen aan deze hypotheek door een goede inventarisatie en door 100% met ons vak bezig te zijn.

Klanten over ons Downloads Disclaimer